MENULIS SELAGI MASIH ADA HAYAT

Monday, November 13, 2017

Jualan Gudang Akhir Tahun Karangkraf 2017

Pada tanggal 5hb 11 2017, Ahad. Aku bersama tiga orang anakku pergi ke Jualan Gudang Akhir Tahun Karangkraf 2017, di seksyen 15 Shah Alam. Hari terakhir Karnival, memang ramai orang.Sudah pastinya mereka mencari buku-buku pilihan hati mereka.

Aku macam biasalah, cari buku murah-murah untuk koleksi bilik buku dan bacaan. Harga semurah RM1, RM2,RM3 dan RM5. Anak-anak pun turut memilih buku pilihan mereka.

Kali ini jualan tidak lagi di khemah tetapi di dalam bangunan Karangkraf, memang selesa, Satu perubahan yang sangat dipuji. Memang seronok!



Sebelum sampai berswafoto dulu...



 Bangunan Media Karangkraf tersergam indah


Adik Huzaifah pun dah pandai pilih buku tu...


Pilih jangan tak pilih

 Duduk santai-santai dulu sebelum masuk sekali lagi, Dania tak sabar nak belek buku pilihannya.


"Adik laparl lah Abi", Segarlah tu dapat minum dan makan adik Huzaifah





Aksi foto sebelum balik..masing-masing sudah dapat habuan.


No comments:

Post a Comment

Idea Datang Tiba-Tiba

google image Kata Pak Agi , idea itu datang tiba-tiba dan kadang-kadang(yang peliknya) muncul sewaktu kita tengah di bilik air, sedan...